keskiviikko 8. elokuuta 2012

Osa 2. Minä ItteItte

 The BodyBlogi

Tänään voisin valaista tota puntilla käynnin historiaa.

Historia alkaa oikeestaan jo noin 11-12 vuotiaasta,kun vanhemmat ostivat eka käsipainot :D Niitä sitten nostelin,vattalihaksia tekasin ja leukoja vetelin =D Varsinainen punttisalilla käynti alkoi noin 16 vuotiaana,kun se tuli pesiksen kautta kuvioihin. Pesäpalloa pelasin 19 vuotta putkeen. Näin siinä rajani ja oli aika lopettaa. Toki loukkaantumisetkin vaikuttivat päätöksen tekoon.

Salilla käyntiä en koskaan lopettanut,vaan jatkoin sitä omaksi iloksi aina 2008 vuoteen asti.

Minua oli jo pitkään kiinnostanut ajatus siitä,että jos saisin oikeanlaisen treeniohjelman ja ruokavalion,olisiko näiden avulla oikeasti mahdollista kasvattaa lihaksia.

Asuin silloin Tampereella,ja päätin ottaa yhteyttä silloiseen BG-Teamiin eli Jari"Bull"Mentulaan ja Matti"Guru"Haloseen.Painoin silloin 69 kg. Sovittiin tapaaminen ja minulle tehtiin ruokavalio ja saliohjelma. Tavoitteellinen treenaaminen starttasi 14.4.2008. Laitoimme tavoitteeksi syksyn 2010 classic bodybuilding-kisat. Tässä vaiheessa asuin n.puoli vuotta Jyväskylässä ja siellä treenasin. Tampereelle tie kummiskin vei takaisin :D Kroppa oli hyvällä mallilla. Välidieettikin oli jo suoritettu :D Mutta sitten työtilanteet Tampereella muuttuivat radikaalisti ja tuli muutto Ouluun. Työt kuitenkin veivät sen verta paljon voimiaja aikaa,etten yksinkertaisesti pystynyt täysipainoiseen treenaamiseen,joten oli pakko luopua kisasuunnitelmista.

Tavoitteellisen treenamisen aloitin jälleen vuoden 2010 loppupuolella. Tavoitteeksi olin asettanut itselleni syksyn 2013 classic bodybuilding-kisat. Olin oppinut matkanvarella sen verta paljon ravinnosta ja treenaamisesta,että päätin tehdä matkaa yksikseni. Toki viimeiselle vuodelle oli tarkoitus pyytää apua. Kävin Tampereella "Gurun" juttusilla ja hän oli valmis tarttumaan haasteeseen. Toki Treenin suhteen oli tarkoitus Heinäsen Markukselta kysyä jo vinkkejä aikaisemmin :D

Sitten kesällä 2011 päätti kohtalo taas puuttua peliin. Molemmat polvet tulehtuivat niin pahasti,etten pystynyt reenauttaan jalkoja laisinkaan. Toki työkuviotkin muuttuivat niin radikaalisti,että kroppa sanoi totaalisesti EI treenaamiselle ja kisasuunnitelmat sai unohtaa.

Nyt heinäkuussa 2012 aloitin taas treenaamisen totaalisen tauon jälkeen. 3 viikkoa treeniä takana ja on mukava huomata,kuinka kroppa ottaa mukavasti reeniä vastaan.

Suurempia kilpailullisia tavoitteita en ole nyt itselleni asettanut. Täytyy nyt kuullostella rauhassa,että mitä paikat sanovat ja mitkä ovat omat voimavarat. Mutta eihän sitä koskaan tiedä?

Sillä,jos laittaa kisat tavoitteeksi. Täytyy olla pääkoppa täysin kunnossa,sillä sitä se kova treeni ja dieetti vaatii!

Tsemppiä kaikille treeneihin! =D

Kotisaleja matkan varrelta:
www.liikku.fi
www.classicgym.fi
www.kuntokeidas.net
www.wfc.fi
www.powerhousegym.org
www.kuntokeskuspositive.fi
www.gymeverybody.com





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti