keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Ke 12.12.2012 "Tunnelmat WORKOUT INTRASTA"

The BodyBlogi

1. INTRA (suom. aikana) on nimensä mukaisesti harjoituksen aikana nautittava hyvänmakuinen aminohappojuomajauhe, jonka kehityksessä on huomioitu maksimaalista lihaskasvua tavoittelevien erityistarpeet.

2. INTRA sisältää toimivat pitoisuudet välttämättömiä EAA- ja haaraketjuisia BCAA-aminohappoja. Nämä välttämättömät aminohapot, joihin myös BCAA-aminohapot lasketaan, ovat juuri niitä aminohappoja, jotka lisäävät lihasproteiinisynteesiä (lihaskudoksen rakentumista). INTRA soveltuukin erityisen hyvin estämään lihaskudoksen käyttöä energiaksi harjoituksen aikana.

3. INTRA sisältää myös tehokkaat pitoisuudet kuntosaliharjoittelussa suorituskyvylle tärkeitä ainesosia kuten beeta-alaniinia, sitrulliinimalaattia sekä hikoillessa menetettäviä suoloja.
Perinteisesti aminohappojuomat ovat olleet huonosti sekoittuvia ja kitkerän makuisia. Näistä poiketen INTRA liukenee helposti veteen ja maistuu urheilujuomamaisen hyvälle.
Tuotteeseen ei myöskään ole lisätty hiilihydraatteja, joten se sopii myös kilpailuihin valmistautuville fitnessurheilijoille sekä kehonrakentajille. Halutessaan treenijuomaan voi itse lisätä hiilihydraatteja, kuten Malto6-jauhetta tarpeen mukaan.

Omat kommentit:

1. INTRA oli hyvänmakuinen :) 

2. Hyvät aineosat :)

3. Lisäsi suorituskykyä :)

Voidaan siis todeta,että toimiva tuote :) ...itse hoksasin suurimman eron palautumisessa sarjojen välissä..eli palauduin nopeammin :D INTRA antoi myös treenin loppupuolella lisäpotkua!! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti