sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Su 14.6.2015 Kaksi kärpästä yhdellä iskulla


The BodyBlogi

Ensiviikko...palauttaviikko...kesälomaviikko...ja vielä juhannusviikko.

Mutta aluksi hieman kuluneesta viidestä viikosta.

Tällöin sairastaminen saatiin loppumaan...ja täysitehoiset treenit saivat alkunsa.

Hurjalta varmaan kuullosti...kuusi treeniä viikossa...mutta minäpä en siitä hätkähtänyt.

Yllättävän hyvin jaksoin treenata...mutta tässä systeemissä astuvat hyvin tärkeään osaan...ruokavalio...lisäravinteet...ja lepo.

Näistä jos jokin osio klikkaa...paketti voi helpostikkin levitä.

Sain pidettyä paketin kutakuinkin kasassa...joitakin päiviä lukuun ottamatta...ja näinä "epäonnistuneina" päivinä...mulla lepo jäi liian vähäiseksi.

Tuloskehitys oli yllättävänkin hyvää...mulla on hyvin toiminut tää...voima-viikko...pumppi-viikko...systeemi...tällä systeemillä lihas ei pääse tottumaan mihinkään...vaan se saa joka viikko uudenlaisen ärsykkeen...ja päälle vielä...että treenasin vain yhden lihasryhmän kerrallaan...toimi.
 
Tällä systeemillä...myös lihas sai riittävän pitkän palautumisajan...ennen seuraavaa rykäisyä.

Se...millä systeemillä seuraava treenijakso vedetään...selviää juhannuksen jälkeen...mutta sen voin luvata...että joitain muutoksia tulee.


Sitten palauttavan-viikon  suunnitelmia.

Tämä perhe suuntaa heti ensiviikon alusta mökille Taivalkosken peräkylille...niin syvälle mettään...että lähimpään sivilisaatioon on matkaa yli 30 kilsaa.

Viisiviikkoinen oli sen verta kova kropalle...jotta se tarvii nyt tauon puntista...mutta kyllä se viikonaikana kaikenlaista muunlaista toimintaa saa...mökillä kun sitä kaikenlaista puuhasteltavaa on.

Nyt tämä kaveri toivottaa kaikille hyvää juhannusviikkoa...ja itse juhannusta!! ...näin etukäteen...sillä some on aika vähissä noilla leveysasteilla :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti