tiistai 10. syyskuuta 2013

Ti 10.9.2013 Blogi palaa kesätauolta!! :D

The BodyBlogi

Kesä ja kärpäset lähtevät/lähtivät :D ...niin tämäkin herra alkaa palaamaan kesälaitumilta ;D

Mitä sitä sitten kesänaikana tapahtui? =0

TOUKOKUUSSA treenit kulkivat mallikkaasti :)

KESÄKUUSSA treenit kulkivat hyvin...ja kävimme mökkeilemässä Taivalkosken takamaastoissa. Tuli tesmattua myös paikallista kuntosalia :)

HEINÄKUUSSA ongelmat sitten alkoivat :( ...Heinäkuun puolen välin jälkeen menin ylikuntoon...ja kroppa ei oikein tahtonut palautunut treenistä, joten päätin pitää totaalisen lepoviikon.

Tälle kaverille ku tahtoo aina sattua ja tapahtua...niin päätimpähän sitten lepoviikolla pyöräyttää nilkkani ympäri ja samalla murtaa sen :C

Viis viikkoa jalka kipsissä ja kyynärsauvoilla seikkailua...onnex rakkaani pystyi kuskaamaan mua 3 kertaa viikkoon puntilla...muuten olis pää levinny.

ELOKUU siis 3 kertaa viikkoon puntilla...pääsääntöisesti yläkropan kimpussa :) ...pikkasen pysty reisiojennusta ja koukistusta tekemään...reissu myös Rovaniemelle :D

SYYSKUU...Jalathan noi pääs katoamaan...mutta nyt oon kivun sallimissa rajoissa kokeillu jalkojakin pumpata...pohkeita sitten joskus?? ...tällä viikolla pääsin aloittamaan kunnon treeninkin...eli siirryin treenaamaan 5 kertaa viikkoon!! ...helpotuksen huokaus :) Jos nyt pääsis taas kunnon treeniin kiinni...ja pääsis antamaan lihaksille mahdollisuuden kehittyä :)

Laitan tässä lähipäivinä noista reissuista ja kommelluksista materiaalia tulemaan :DD





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti